Saturday 3 February 2018

Farväl till Jamestown

Innan det blir dags att fara iväg till flygplatsen tar jag en sista tur i Jamestown. Snart är äventyret slut. Det har varit en helt fantastisk resa med upplevelser som har överträffat alla mina förväntningar. Jag hoppas verkligen att fler av mina följare får möjlighet att komma hit en dag även om det måste bli med flyg i båda riktningarna. Ja, flygresan härifrån är förstås nästa lilla äventyr innan allt är över.

I väntan på det delar jag här några bilder på de fina byggnaderna i Jamestown.

Sist men inte minst, hotellet där jag bott, Mantis St Helena. Inrymt i tre 1700-talsbyggnader som restaurerats varsamt. Helt klart i en klass för sig själv här på ön. Och med fransk köksmästare dessutom!

Men The Consulate Hotel några bilder längre upp tillbaka på den här sidan går inte heller av för hackor.  Med en sliten kolonial stil och en viss "Napoleonsk" touch.
     

No comments:

Post a Comment