Friday 26 January 2018

Dag 3


Man börjar så sakteliga komma in i rutinerna ombord. 
Klockan 7 kaffe på sängen

Snabbt iväg till gymmet innan alla redskap är upptagna. 2 träningscyklar, 2 crosstrainers och en roddmaskin för 123 passagerare, men utsikten kan man inte klaga på när man väl säkrat sig en plats på cykeln.

Sedan frukost i lugn och ro, en stund i en stol ute på däck med en kopp kaffe. Alltid någon att tala med om man inte vill läsa eller bara koppla av.  Så blir det däcksspel kl 11.00, Shuffleboard den här gången, och sedan lunch följt av ett dopp i poolen. Och minsann lyckades jag inte få en liten tid i en vilstol också.


Klockan 2 besök på bryggan. Jag rusade för att skriva på listan så fort den kom upp och ända blev jag sist på listan som nummer 15. Något man får lära sig här är att alltid vara i tid. 


På eftermiddagen visades dokumentärfilmen jag missade igår en gång till och den här gången var jag i tid.

Och nu snart blir det middag.

Två dagar till följer med ungefär samma program antar jag. Kommer tyvärr inte att kunna ladda upp några fler bilder förrän jag är framme på St Helena måndag den 29/2 eftersom jag redan spenderat en mindre förmögenhet på satellit-internet.

No comments:

Post a Comment